1a Catalana F: Victòries sofertes de CN Terrassa i CN Sabadell. La UESC dóna una bona imatge però segueix sense sumar com a visitant

 

UESC va caure donant bona imatge mentre que CN Terrassa va vèncer amb patiment (foto: cugat.cat)

Patiment i victòria pel CN Terrassa davant d’un Ipsi batallador que mai va llençar la tovallola.  Les de Vicente Gómez van marcar el terreny amb una forta sortida que va deixar a les visitants contra les cordes (+12 per les egarenques en els primers compassos) però mica en mica la relaxació va envair a les de Terrassa que veien com tenien la victòria a tocar. Sense res a perdre, l’Ipsi va millorar el seu encert i va aprofitar la relaxació per entrar al partit tant al 3er període com al darrer quart, moment en que les locals van haver de treure el millor de sí mateixes per acabar apuntant-se un treballat triomf per 54-51 que manté a les de vermell al més alt amb 6-2 i es desplacen dissabte a la pista d’un Safa Claror que va fregar la sorpresa a Les Naus.

El CN Sabadell va obtenir una victòria pràcticament sobre la botzina a l’imposar-se per 50-49 al Safa Claror en un duel gris que les visitants van controlar durant prop de 35 minuts. El partit va començar amb les de Quim Gómez marcant el ritme ofensiu però mica en mica la solidesa defensiva visitant i el desencert local van capgirar el resultat fins al punt de que al descans el marcador registrava un preocupant 24-32. A la represa el partit va entrar en una situació de tira i arronsa que només es va trencar als darrers dos minuts quan un parcial de 10-1 va trencar el partit del costat nedador. Un bàsquet de Soumah a manca de dos segons va posar a les sabadellenques per davant i les jugadores del Safa encara van tenir un tir que va estar a punt d’entrar i que els hi hagués donat la victòria. Amb aquest triomf les nedadores segueixen a la zona alta amb un balanç de 6-2 i es desplaça diumenge a les 17.45 a la pista del Vedruna Gràcia.

La UESC va donar la cara an la visita a una de les pistes més complicades de la categoria com és la del Vilassar. Les de Rafa Delgado, que encara no coneixen la victòria lluny de la Rambla del Celler, van estar sempre dins un partit que es va moure amb baixos percentatges de tir però que no es va dilucidar fins als darrers minuts quan les locals van evidenciar la seva millor dinàmica de resultats fins a imposar-se per 44-50. Aquesta setmana desplaçament a la pista d’un Lluïsos de Gràcia que tot i trobar-se a la zona baixa (3-3) està en clara dinàmica ascendent de joc i resultats.

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos