Belgrado Basketball arriba a Sant Quirze i sortegem una plaça pel seu campus

 

Belgrado Basketball aterra al Vallès Occidental i en concret a Sant Quirze del Vallès on implantarà la seva manera de treballar procedent dels Balcans els propers dies 5, 6, 7 i 8 de desembre de la mà dels entrenadors de l’Estrella Roja de Belgrad, un dels clubs referència al continent europeu en matèria de formació de joves talents basquetbolístics. Aquest campus, que es farà en anglès i que estarà enfocat cap a la millora de la tècnica individual de tots els seus participants es desenvoluparà al Poliesportiu Municipal de Sant Quirze de 9  a 17.30 i compta amb la col·laboració del Sant Quirze Bàsquet Club en la seva organització en un esdeveniment únic a la comarca.

Les inscripcions ja estan obertes per tots aquells nois i noies d’entre 8 i 19 anys i el ritme de les mateixes és força elevat.

Podeu consultar tota la informació relacionada amb horaris, preus, contacte i  modalitats d’inscripció fent clic a aquest enllaç

Basketvalles.com sorteja una plaça gratuïta per tots aquells que comparteixin aquesta notícia a facebook

A banda d’aquest International Basketball Camp de Sant Quirze, la gent de Belgrado Basketball ofereix a tothom que pugui estar interessat, i en especial a entrenadors, una expedició a la capital del bàsquet serbi en la que els viatgers podran allotjar-se a les instal·lacions de l’Acadèmia Estrella Roja i comprovar in situ la manera de treballar de les categories de formació d’aquest club a més de poder veure algun dels partits a nivell professional. Aquesta expedició, que es durà a terme entre el 19 i el 23 de març a Setmana Santa, té tota la seva informació associada clicant aquí.

Com a iniciativa d’aquest any, a més, els  jugadors interessats també podran formar part de la selecció Belgrado Basketball, un combinat que estarà format per jugadors cadets i júniors d’arreu del territori espanyol i que realitzaran una gira per Sèrbia durant les vacances de Setmana Santa enfrontant-se amb els millors equips de Belgrad, a més d’allotjar-se a les instal·lacions de l’Acadèmia Estrella Roja. Tota la informació d’una iniciativa pionera fent clic aquí.

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos