Lliga EBA: El Masnou és més fort que el Sant Nicolau en un darrer quart determinant (79-71)

 

LLIGA EBA “C” – “A”

Jornada 6

 

VIVE EL MASNOU 79 – CE SANT NICOLAU 71

Estadística

El Sabadell Sant Nicolau visitava la pista del VIVE El Masnou, un equip en alça en les ultimes jornades e igualat a la classificació amb els grana. El partit, corresponent a la sisena jornada de la Lliga EBA grup C-A, va

4ª derrota en 6 partits del Sant Nicolau (foto: CES)

estar marcat per la igualtat durant tot el matx, però la millor regularitat i encert dels locals va fer decantar la victòria a l’equip maresmenc.

 

Un primer quart igualat només decantat pel gran encert en l’inici del partit de Marc Balagué amb accions de tir de 3 i el joc ràpid dels locals van donar una avantatge de 3 punts a la finalització del primer període amb un 24 – 21 a favor de l’equip local. Els grana tal i como sabien haurien de suar de valent per controlar el joc local, bones sensacions en aquest inici de partit.

El segon període els sabadellencs van sortir amb la lliçó ben apresa i van començar a controlar el ritme del partit fent-se sòlids a poc que anava avançant el quart. Nomes les errades defensives pròpies de despistes feien que els locals estiguessin enganxats al marcador. Aquestes errades van minvar molt mentalment l’equip d’Adria Alonso i va veure com fent un bon joc no eren capaços d’agafar avantatge al marcador sense defensar amb solidesa. Els del Masnou novament amb un joc vertical van recuperar l’avantatge inclús remuntant i marxant per davant a la mitja part 41 – 35.

A la represa els de Sant Nicolau van sortir mentalitzats a no cometre les errades defensives que els havien fet tant de mal a la primera part. Van mostrar una versió més sòlida al darrere però no es veia culminat aprofitant les contres i cometent errades que no van permetre agafar avantatge al marcador a nivell ofensiu. Els del Masnou seguint amb el seu guió anaven passant els mals moments aprofitant la irregularitat dels grana. El partit quedaria per decidir a l’últim quart amb un 53 – 52 al final del tercer període.

L’últim període amb un Sant Nicolau amb dubtes degut a la seva irregularitat en moltes fases del partit i un Masnou que seguint el seu guió tenia el partit on volia es presentava completament obert. Fins al moment els homes d’ Adrià Alonso havien trencat els fatídics tercers quarts tot i que sense mostrar solidesa van permetre tenir bones sensacions. El Masnou es va créixer gràcies al seu encert ofensiu i els de Sant Nicolau nomes jugaven a ratxes. Els grana seguint amb la seva irregularitat defensiva no van saber aturar els locals tenint els pitjors moments del partit en el moment menys indicat. Finalment la major regularitat dins del partit va permetre amb tot el mèrit de guanyar un partit als del Masnou que els permet estar 3 – 3 a la classificació e infligir la quarta derrota al conjunt del Sabadell Sant Nicolau.

Aquesta setmana els homes d’ Adrià Alonso, disputaran un nou partit al pavelló del carrer Jardí, en aquesta ocasió reben al Sant Lluis de Menorca en un dia molt especial per l’entitat ja que es realitzarà la presentació de tots els equips del club. L’horari del matx serà  les 13h on es preveu una gran afluència de públic per donar suport als jugadors i així poder trencar la ratxa de derrotes.

crònica CE Sant Nicolau

 

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos