Lliga EBA: El Salt imposa la seva llei a la pròrroga castigant al Barberà tot i l’actuació d’un José Bernuz estelar (35 val.)

 

 

LLIGA EBA

 

MULTIÓPTICAS CB SALT 70 BARICENTRO BARBERÀ 67

Estadística

EL BARBERÀ CEDEIX A LA PRÓRROGA DAVANT EL CB SALT EN UN PARTIT IGUALAT

El Barberà va veure truncada la seva recuperació en la seva visita a la pista del Salt. Els Barberencs que van fer un partit irregular, van acabar cedint en el temps suplementari Per un ajustat 70-67.

CB Salt va imposar la seva llei a la pròrroga

Els dos conjunts van començar molt espesos en atac i amb continues pèrdues de pilota. Aixó Va fer que el marcador es mogues poc tot i que eran els locals els qui portaven la iniciativa En el marcador, amb curtes diferencies. El Barberà, va despertar en l’equador del quart i tot Els problemes en el rebot defensiu va aconseguir equilibrar l’encontre gràcies a dos triples, Primer de Luis López i tot seguit de Bernuz, un altre triple d’aquest jugador va permetre als Barberencs tancar el quart amb una mínima renda (14-15). El Salt va començar més endollat en el segon quart i gracies a un parcial de 6 a 0 va agafar  una petita renda. El Barberà, després d’un temps mort, va aconseguir tornar a equilibrar el matx, i arribar al descans amb empat a 27.

A la represa, els homes de Lizano van come nçar més endollats i gracies a una intensa defensa van apagar momentàneament l’atac del Salt i van agafar una petita renda 27-31. Una renda  que els locals van neutralitzar minuts més tard gracies al seu encert desde la línia de 6.75. No Es d’estranyar doncs que amb aquesta incertesa que s’arribés al final d’aquest quart amb un equilibrat 44-45. En el darrer quart el Barberà no va afluixar en defensa i aixó va fer que manes en el marcador, amb curtes diferencies, el Salt va aprofitar una devallada de joc dels de Lizano per tornar a equilibrar el matx i fins i tot agafa una renda que semblava definitiva (58-50), però el Barberà no es va rendir i va aconseguir equlibrar el matx tenint fins i tot la darrera bola del matx peró Sergi Perez va fallar i el matx es va tancar amb empat a 59.

En el temps suplementari el Salt es va mostrar més encertat davant un Barberà que va tenir  opcions fins al final però no va estar encertat de Lizano només van anotar 3 punts. A l’últim quart tot i la pressió inicial dels visitants van tornar a aparèixer les errades les perdues De boles i errades en els llançaments de tirs lliures que encara va posar més fácil la victoria pels locals que no ho van desaprofitar i van acabar guanyant per un contundent (70-52)

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos