1a Catalana: Escola Pia segueix brillant sumant la 13ª, CN Sabadell continua com a impecable perseguidor, amb triomfs de Badia, i de Sant Pere i Sferic, que recuperen el somriure

 

1a CATALANA

JORNADA 13

Classificació i Resultats Grup 3

 

Escola Pia de Sabadell va tornar a guanyar, 13ª victòria seguida, a pista del Riera Cornellà anotant 98 punts (a falta d’informació del propi club, no tenim dades per publicar crònica).

CB Ripollet va superar per fi la mala ratxa de resultats i va guanyar per un punt al Sant Joan de Vilatorrada marxant de vacançes am un sofert triomf (a falta d’informació del propi club, no tenim dades per publicar crònica).

El Sant Quirze va caure 76-69 en la seva visita al Gavà, un dels equips perseguidors dels dos equips sabadellencs que comanden la classificació (a falta d’informació del propi club, no tenim dades per publicar crònica).

 

 

CN SABADELL 89 – CB PRAT “B” 74

Nueva victoria contundente del CN Sabadell, que se impuso con total autoridad al Prat “B” en un duelo donde logró imponer perfectamente su ley. El Prat “B” nunca pudo igualar el caudal ofensivo del conjunto de Ricard Tomás, que ya en el 1r cuarto se hizo con una renta de 10 puntos a favor basándose en el buen hacer de Ramírez y Valdez. En el segundo cuarto los pratenses reaccionaron y lograron igualar la situación, aunque el CN Sabadell no quería sorpresas y antes del descanso volvió a las andadas para dejar las cosas en su sitio y marcharse a los vestuarios con un imponente 50-36. Tras el descanso, el CN Sabadell optó por sentenciar el partido por la vía rápida a base de anotación aplicando un ritmo de canastas que el Prat “B” nunca pudo optar a contrarrestar. Ramírez entró en vena anotadora y con ello el partido quedó roto (76-46) a falta de 2 minutos para terminar el 3r cuarto. El último empezó 78-53, y el Prat “B” se lo jugó todo a la carta de la agresividad defensiva. La permisividad arbitral le permitió endurecer el partido tanto como quiso, ante un CN Sabadell totalmente descolocado y que encajó un sorprendente 0-15 de parcial (78-68). Tras dos minutos de incertidumbre con los 10 de diferencia y varios minutos pendientes por jugar, el CN Sabadell recuperó el pulso y volvió a anotar para llegar a los 15 de diferencia. 12ª victoria del curso y un magnífico 12-1 de balance para cerrar el 2015 en vistas a un 2016 que en caso de mantener estos guarismos el regreso a Copa Catalunya sería una realidad.

 

CB NAVÀS 67 – Q BASKET SANT CUGAT 65

El Qbasket viatjava a la pista de Navàs, amb la idea de poder guanyar el partit i sortir de la zona de play-out. Les coses no han sortit com s’esperen i el resultat de 67-65, reflecteix un partit fluix en defensa i atac. El primer període va finalitzar amb un empat a 16 i el segon amb una lleugera avantatge local de 36-33. El Qbasket, va sortir amb molta força en l’inici del tercer quart però de nou els locals s’avançaven en el marcador en aquesta ocasió per 52-46. A falta de 4 minuts, el partit estava empatat 60-60 i amb tot per decidir. Unes males accions del Qbasket al final del partit van decantar la victòria cap a l’equip local.

 

CB SANT PERE 48  – SANT MEDIR 45

Després de 6 derrotes el Sant Pere va trencar la mala ratxa en un partit trascendental davant el Sant Medir, que es presentava amb 4 triomfs, per 1 del Sant Pere. Els de Camacho van donar el tot pel tot en defensa, cosa que va ser clau per assegurar el triomf en un duel molt ajustat. En una dinàmica de pocs punts, els del Casal van poder guanyar el partit sumant el 2n triomf de la temporada que obre la porta a l’esperança, tot i ser actualment el penúltim classificat.

 

SFERIC 75 – LA SALLE MANRESA 57

El conjunt de la Sagrada Família va trencar la ratxa negativa de 5 derrotes seguides superant al conjunt manresà, situat a la zona noble de la lliga. Els de JF Flomesta, tot i no comptar amb Edgar Villar, lesionat, van fer un partit molt seriós i la seva capacitat de sacrifici en defensa va deixar molt tocat a un La Salle Manresa que en cap moment es va mostrar encertat i capacitat per optar a la victòria, tal i com demostra el 75-57 final. L’Sferic surt de la zona de play-out.

 

CB NOU BADIA 80 – CB CORNELLÀ “B” 56

El Nou Badia va triturar la resistència del Cornellà “B”, derrotant-lo per 80-56 de forma molt clara. Les individualitats del Nou Badia van funcionar perfectament en atac, mentre que el treball col.lectiu en defensa va fer la resta. Els de Badia segueixen escalant després d’esborrar el mal inici de temporada i ja son en 8ª posició amb balanç positiu de 7-6.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos