1a Catalana F: Treball i resultats de CN Terrassa i UESC

 

UESC i CN Terrassa van sumar després de partits molt treballats (foto: cugat.cat)

Treballada victòria del CN Terrassa en un partit on novament les de Vicente Gómez van tenir la baixa de María Olmo. El Vedruna Gràcia, que venia de sorprende al CN Sabadell, va plantejar el seu partit i va mantenir la igualtat durant els primers compassos però al segon quart el joc interior del Natació va marcar la diferència arribant al descans amb un favorable 34-25. Lluny de trencar-se, el partit encara es va igualar més i les visitants van posar la por al cos de les egarenques arribant a col·locar un 52-50 al marcador. En aquest moment 7 punts consecutius a càrrec de Vidal i Busquets van esdevenir decisius per apuntar-se un valuós triomf per 62-52.

Triomf també de gran valor de la UESC que va imposar-se al Sant Andreu de Natzaret, equip de la zona alta de la classificació, en un matx que es va resoldre a la pròrroga per un ajustat 63-57. El bon nivell defensiu de les de Rafa Delgado i les seves bones decisions a moments calents del partit van permetre a les santcutanques apuntar-se un triomf de prestigi i que aporta tranquilitat a la plantilla vallesana.

Derrota del CN Sabadell, per segona jornada consecutiva, davant un Lluïsos de Gràcia que va jugar molt bé les seves cartes i que va dur la iniciativa des del salt inicial. La manca d’encert de les locals, combinada amb la punteria exterior de les barcelonines va donar uns primers avantatges al Lluïsos que al descans fregaven els 10 punts. A la represa, però, la distància es va incrementar fins al 16 punts, moment en que les nedadores de la mà de Linares i Camps van retallar distàncies fins a posar el 40-45 a l’electrònic a manca de 3 minuts. Amb opcions de poder donar-li la volta al partit l’equip sabadellenc va cometre excessives errades i les de Gràcia simplement van aprofitar aquest context per apuntar-se un nou triomf davant un equip de la zona alta de la classificació (43-51).

Amb aquests resultats el CN Terrassa és segon empatat amb el GEIEG ‘B’ (7-3) mentre que el CN Sabadell està al grup perseguidor (6-4) conjuntament amb Boet, Vilassar i Sant Andreu Natzaret. A un partit de distància es troba la UESC (5-5) empatada a la classificació amb Safa Claror i Roser.

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos