Categoría | Eventos

4a edició del 3×3 de Nadal d’Escola del Carme i Creu Alta a Sabadell

 

Per 4t any consecutiu, el Club Esportiu Escola del Carme organitza juntament amb el Creu Alta Sabadell Bàsquet, el torneig 3×3 de Nadal. Igual que en la darrera edició, l’escenari d’aquest gran espectacle serà el pavelló de Can Balsach. Degut a l’èxit de les anteriors edicions, en aquesta edició s’amplia el nombre de categories participants que seran: pre-mini, mini, infantil i cadet, tant femení com masculí.
El torneig es celebrarà el dimecres 23 de desembre, de 10:00h a 18:00h i tindrà un preu molt assequible de 15 euros per equip, gràcies a la important col·laboració de l’acadèmia d’anglès de la nostra ciutat International House.
La data límit per inscriure’s és el dijous 17 de desembre.

Podeu inscriure-us aquí

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos