Lliga EBA: Èxit total d’un Barberà que firma la sorpresa de la jornada contra tot pronòstic a la pista del CB Quart (71-80)

 

 

LIGA EBA GRUPO C JORNADA 10

 

 

UN BARBERÀ MOLT SERIOS I CONCENTRAT DONA LA SORPRESA I S’EMPORTA LA VICTÒRIA A LA SEMPRE DIFÍCIL PISTA DEL QUART

CB QUART 71 – BARICENTRO BARBERÀ 80

El Baricentro Barberà va donar la sorpresa de la jornada. Els barberencs en un partit molt seriós, i sense perdre la concentració en cap moment va sumar la cinquena victoria de la competició i s’uneix al grup d’equips que lluitaran per la cinquena plaça que, garanteix la permanencia i que permet lluitar per pujar.

Pel que fa al partit els locals van començar molt enxufats, sobretot desde la línia de tres, els Barberencs van ajustar més la defensa i gracies a un parcial de 0 a 7 van capgirar la situació i es van posar per davant en el marcador per primer cop (6-9), una renda que van poder mantenir i fins i tot augmentar tot i els problemes que tenien en el rebot defensiu els homes de Lizano. Amb un esperançador (15-21) és va tancar el primer quart.

El Quart va canviar de táctica en el segon quart, va pasar a una defensa zonal per dificultar l’atac barberenc, no li va funcionar gaire ja que els barberencs van respondre amb dos triples gairebé consecutius que van situar el marcador al m’4 amb un clar 21-33. Per contra, la defensa del Barberà, també en zona, va tenir millor resultat i va saber aturar els atacs locals, tan sols en la recta final del quart l’equip local va tenir uns minuts d’encert i van escurçar la renda però va ser només un miratge ja que un triple final de Llull va situar el marcador amb una comode 31-41 pel Baricentro Barberà.

El Quart va sortir a per totes en l’inici del tercer quart i gracies a un parcial de 5 a 1 es va col•locar a només 6 punts, els homes de Lizano no van perdre el nord i tot el perill de les personals va mantenir les diferencies. No va ser fins l’equador del quart quan la empenta local i el seu encert desde la línia de tres van equilibrar la balança, un fet que no va posar nerviosos als barberencs que van tornar a recuperar la iniciativa en el lluminos només peró amb una curta renda d’un punt (57-58), marcador amb el que es va tancar en el tercer quart. Per tant quedaven deu minuts i tot estava per decidir.

Un darrer quart on els visitants van començar més endollats i es van tornar a escapar en el marcador, el Quart encara no s’havia rendit i el partit es va tornar a equilibrar sense que cap dels dos conjunts pugues cantar victoria. El Barberà va arribar als darrers dos minuts amb una curta renda (66-69), una diferencia que van saber mantenir i augmentar gracies a dos triples seguits d’Ivan Llull unit al desencert final dels locals.

C. Rodríguez – UE Barberà

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos