Copa Catalunya: Prèvia TGN – JET gentilesa de TGN Bàsquet

COPA CATALUNYA FEMENINA

COPA CATALUNYA FEMENINA


PRÈVIA TGN BÀSQUET – JET 

El Tarragona Fem Bàsquet torna a la competició després de l’aturada per les festes de Nadal visitant un vell conegut que li porta bons records. Així, el conjunt lila juga demà diumenge (18.30 h) a la pista del JET Terrassa,precisament el primer equip a qui va guanyar en aquesta lliga i, per tant, la primera victòria del conjunt lila a Copa Catalunya Femenina de la seva història (74-71). Aquell va ser un partit molt disputat que es va resoldre a la pròrroga i on van destacar dos noms propis, Livy Fouty i Laura Pascual. Precisament ambdues seran també protagonistes del matx de demà.

FOTO: Fouty fa un tir en el partit de la primera volta (Rafa Marrasé / TGN Bàsquet)

Pascual haurà de dirigir l’equip gairebé en solitari perquè no podrà comptar amb la base extremenya Analía Casado, encara de baixa per la trombosi al braç que va patir fa un mes, i tampoc amb la jugadora del Tarragona Fem Bàsquet B Anna Garcia, que no jugarà per culpa d’una bronquitis. Garcia havia entrat en la dinàmica del primer equip amb la baixa de Casado. Així, el concurs de Tierno ajudant a Pascual es preveu cabdal. Fouty, per la seva banda, serà també una peça important. En el partit de la primera volta, la nord-americana es va imposar al pal baix i haurà de tornar a ser la referent de l’equip. Amb tot, Fouty fa poc que ha tornat de les seves vacances als Estats Units i això sempre és un handicap.

RETORN DE TXELL ARÚS

El JET Terrassa és actualment el quart classificat de la lliga amb un balanç de 7 victòries i 6 derrotes mentre que el Tarragona Fem Bàsquet és cuer amb 2 i 11. “Elles estaran motivades perquè, si guanyen, refermaran la seva posició en el grup capdavanter per aspirar a l’ascens en la segona fase de la competició. Una derrota contra nosaltres els hi complicaria tot això. A més, segur que tenen moltes ganes de guanyar-nos després d’haver perdut en la primera volta”, diu Jordi Crespo, entrenador ajudant del Tarragona Fem Bàsquet. Crespo considera que guanyar el JET seria molt important perquè “interessaria que formés part del grup de sota i, a més, ja l’hauríem guanyat dues vegades, un fet que seria cabdal per a la segona fase del campionat”. El principal perill ofensiu del JET és la nord-americana Johnson, que en el partit d’anada va fer 28 punts. Es tracta d’una jugadora amb molt bona mà en el tir exterior. L’Aler de Rubí Txell Arús, després de retirar-se a final de la temporada passada, torna a l’activitat reincorporant-se durant l’aturada d’hivern en la plantilla de la JET, que des de l’inici de la temporada havia patit 3 baixes.

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos