Lliga EBA: La solvència del Barberà derrota a un combatiu CCE Sant Lluís de Menorca (86-65)

 

 

LIGA EBA GRUPO C JORNADA 14

 

UN BARBERÀ IRREGULAR SUPERA SENSE MASSES PROBLEMES A UN CORREóS SANT LLUíS DE MENORCA


BARICENTRO BARBERÀ  86 -  CCE SANT LLUÍS 65

Quarta victoria seguida. El Baricentro Barberà, en un partit irregular, va superar clarament la visita del cuer del grup , Sant Lluis  de Menorca per 21 punts de diferencia (86-65). Tot i la clara renda els locals no van acabar de sentenciar el matx fins el darrer quart.

El Barberà va tenir un bon inici i ben aviat va començar a posar les primeres i clares diferencies en el marcador amb un parcial de (10-0), davant un San Lluis molt desencertat, els balears van començar a reaccionar a les acaballes del quart davant un xic confiat Barberà I el quart es va tancar amb un ajustat (17-14). El segon quart va estar competit, el Sant Lluis tot i carregar-se ben aviat de faltes va resistir sobretot gracies al seu encert desde la linia de 3 punts, mentrestant el Barberà es mostrava perdut i sense ideas en atac tot i aixì va aconseguir marxar al descans amb una renda en cap cas definitiva (43-34).

Els balears van entrar més enxufats a la represa i amb un parcial de de 2 a 7 es van ficar de ple en el partit, el Barberà es va mostrar molt espes en atac i sense ideas tot i així els locals sense fer un gran joc i  gracies al treball sota els taulers de Bernuz va fer que els locals mantinguessin una bona renda abans d’entrar en el darrer quart. En els darrers deu minuts els locals es van deixar de romanços van anar per feina desde el primer minut i dos triples seguits de Sergi Perez van començar a posar els ciments perque els locals agafessin clares diferencies davant un Sant Lluis que ja va notar el desgast físic i es va quedar sense arguments per poder seguir compentint. Nova victoria doncs pels locals que somien, a falta de tres jornades per tancar la primera fase, en ficar-se en la lluita pel ascens.

Crònica UE Barberà – Carles Rodríguez

 

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos