Lliga EBA: Pas endavant del Barberà a domicili davant El Masnou, rival directe (64-73). Sant Nicolau no pot amb el líder CB Mollet dels ex grana Espuña i Torres (90-74)

Liga EBA

LIGA EBA GRUPO C JORNADA 14

 

VIVE EL MASNOU 64 – BARICENTRO BARBERA 73

 

EL BARBERÀ SEGUEIX EN RATXA I DERROTA A UN RIVAL DIRECTE ENTRA EN LA LLUITA PEL DESCENS.

El Baricentro Barberà segueix en ratxa, els barberencs després de desfer-se dels dos primers classificats, Quart i Mollet, dissabte ho va fer d’un rival directe en la lluita per entrar amb els equips que lluitaran per pujar. En un partit molt serios el Barberà va superar el Masnou per un clar (64-73), un triomf que fa que els homes de Lizano facin un gran pas endavant en la classificació i començin a deixar pel cami alguns equips.

Els barberencs van fer un partit molt serios i on gairebé tots els jugadors van aportar el seu granet de sorra per suma finalment el triomf.

El Barberà va tenir un inici brillant, apostant per una gran concentració defensiva va aconseguir en els primers minuts cortcircuitar els atacs dels locals, les primeres avantatges pels visitants no van trigar en arribar i no va ser fins després d’un temps mort quan el Masnou va mostrar una lleugera millora, gracies a més intensitat defensiva que li va permetre retallar diferencies i arribar al final del quart amb un ajustat (13-17).

El Masnou va treure la artillería només comença el segon quart i amb dos triples gairebé seguits va capgirar la situación (19-17), el Barberà però no es va descomposar i un minut després responía amb les mateixes armes i dos triples seguits li permetien tornar a posar-se per davant en el marcador (20-23), els barberencs van mantenir el control del matx, amb rendes molt curtes, quan en el darrer minut tres pilotes pels visitants van permetre capgirar la situación, amb un gran encert i marxar al descans amb un comode marge (38-31).

A la segona meitat el Barberà va sortir amb un altre mentalitat va posar tota la carn a la graella i amb una gran actitud defensiva unida amb un gran encert en atac va donar-li la volta a la situació amb un espectacular parcial de 2 a 19 que deixava el marcador amb un clar 40-50 pels visitants, veure per creure. El Masnou es mostrava impotent per poder aturar l’allau de joc visitant però com ja havia pasat en el final del segon quart als visitants els hi va entrar una pajara monumental i el Masnou va tornar e entrar en el partit, però en els darrers minuts desde la línia de tres punts van permetre als barberencs tancar aquest quart amb una comode renda de 9 punts (51-60).

En el darrer quart els locals van cremar les naus i davant un Barberà irregular es van acostar perillosament en el marcador (62-63), el Barberà es mantenía viu en el partit gracies als tirs Lliures fins que en els darrers minuts al Masnou se li va acaba la benzina i el Barberà es va anotar finalment una comode victoria que li permet seguía somiant que la permanencia esta més a prop.

Comunicació UE Barberà

Carles Rodriguez

 

CB MOLLET 90 – CE SANT NICOLAU 74

El Sabadell Sant Nicolau no va poder trencar la ratxa de derrotes i va caure a la pista del Recanvis Gaudí – CB Mollet per 90-74. Els visitants no van fer un bon inici de partit, mostrant-se molt poc sòlids en defensa, fet que va aprofitar el Mollet per agafar avantatge al marcador que a base de triples deixava el marcador en 35-19 al final del primer període. A partir d’aquí, els visitants van intentar la remuntada i poc a poc van anar escurçant diferències, fins arribar a situar-se a vuit punts a l’inici del darrer quart.

No obstant, remuntar 24 punts al camp del líder era una empresa molt difícil i els sabadellencs van acabar pagant l’esforç davant un Mollet que va demostrar la seva condició de líder de la lliga i que, a més, va exhibir un gran encert des de la línia de 6,75.

Amb aquesta derrota, el Sabadell Sant Nicolau continua ocupant la penúltima plaça amb un balanç de 4 victòries i 10 derrotes.

El proper dissabte l’equip rep la visita del Vive El Masnou, equip que ocupa la avant penúltima posició amb una victòria més que els sabadellencs, en el que serà un partit fonamental en la lluita per la permanència a la lliga EBA.

Comunicació CE Sant Nicolau

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos