Lliga EBA: Un brillant Barberà derrota al líder Mollet en el derbi de comarques, el Quart derrota al Sant Nicolau tot i els nous fitxatges granes

 

 

LIGA EBA GRUPO C JORNADA 13

 

BARICENTRO BARBERÀ  70  – RECAMBIOS GAUDI MOLLET 66

Un Baricentro Barberà en quadre i en un partit molt complert va superar al líder del grup, el CB  Mollet,  per un ajustat (70-66), i segueix en la lluita per sortir dels equips que lluitaran per evitar el descens de categoría.

Pels barberencs que tenien les baixes de Cesc Cairó, Oriol Muñoz, Sergi López i Luis López el repte era complicat i la veritat es que els primers minuts els locals es van mostrar molt desencertats i el Mollet ho va aprofitar per agafar una primera renda (0-8). El Barberà es va anar recuperant i gracies a un canvi defensiu va pasar a defensa zonal, el Mollet es va resentir i el partit es va equilibrar i es va arribar al fin al del primer quart amb un ajustat (12-13).

En el segon quart el Mollet també va pasar a defensa zonal però el Barberà la va saber superar amb encert i a més, va carregar de faltes ben aviat als visitants. Els barberencs van començar a agafar clares diferencies minut 5 (25-18), els visitants es van recuperar i es van col.locar a només tres punts (25-22), però ahir els homes de Lizano tot i les baixes van recuperar l’aler i abans del descans es van tornar a escapar en el marcador per arribar al descans amb una cómode renda (33-24). A la represa el Mollet va apostar pels llençaments de tres per retallar diferencies, Xavi Costa es va mostrar inspirat en l’inici d’aquest periode però el Barberà no es va espentar i un altre cop desde la defensa i amb un gran encert també desde la linia de tres punts va començar a agafar clares diferencies davant un Mollet que perdía força i que es veía superat en tots els terrenys davant un Barberà que va tancar aquest quart amb un rotund (57-39).

En el darrer quart els visitants, amb gairebé tot perdut, van sortir a per totes i amb un parcial de 0-8 es van col.locar a només 10 punts (57-47), els homes de Lizano no van perdre els papers van saber mantenir el tipus i tot i que els visitants van anar retallant diferencies els hi va falta temps per capgirar la situación davant un Barberà que tot i les baixes van fer un partit molt serios i concentrat i es va endur una victoria molt, peró que molt valuosa per 70-66.

Carles Rodriguez

Comunicació UE Barbera

 

 

SABADELL SANT NICOLAU 77 -  CB QUART 83

Estadística

Primer partit de l’any a la pista del carrer Jardí on el Sabadell Sant Nicolau rebia a un dels equips més potents de la lliga, el CB Quart-Germans Cruz, segon classificat de la competició. Els locals havien ampliat la seva plantilla amb dos nous fitxatges (Guim Expósito, provinent del CB Cornellà i Jachim Wettstone del CB Nou Badia), i aquest partit els va servir per acoblar-se dins del grup.

Començava molt intens el matx, els visitants intentaven imposar el seu ritme però els grana es mostraven sòlids en tots dos costats de la pista. El CB Quart no es trobava còmode i perdia diverses pilotes en els primers minuts. No obstant això, el ritme de tots dos equips es veia minvat al final dels 10 primers minuts a causa del volum de faltes que es van convertir en un intercanvi de tirs lliures. 19-21 era el resultat final del primer quart.

El segon quart va començar de la mateixa forma que es va iniciar el primer, amb tots dos conjunts intentant imposar-se sobre l’altre a base de ritme ofensiu i defensiu. Aquesta contínua batalla portava tant a locals com als visitants a perdre moltes pilotes que cap dels equips aconseguia aprofitar. El Sabadell Sant Nicolau realitzava grans moviments de pilota en els seus atacs i encara que la possessió se’ls va tirar damunt en diverses ocasions, van saber resoldre-ho a base de triples. El marcador reflectia un 37-38 al descans que demostrava el saber fer dels locals davant d’un equip poderós com el CB Quart.

A la repesa, el partit començava amb un equip visitant llançat en atac. Els locals tractaven de continuar defensant com als quarts anteriors però no era suficient per parar als jugadors contraris. No obstant això, el grana no deixaven de lluitar per la victòria i aconseguien anotar en aquest quart 1 punt més que els visitants, aconseguint empatar el partit a 60, al final de tercer quart.

L’últim quart es va convertir en una autèntica batalla entre dos equips exhausts que desitjaven endur-se la victòria; un equip visitant que la necessitava per continuar a la part alta de la taula i un Sabadell Sant Nicolau que la desitjava per sortir de les últimes posicions. Però van ser els visitants els que van tenir més encert en aquests últims 10 minuts i van aconseguir anotar 6 punts més que l’equip local aconseguint la victòria.

Gran partit dels grana que van lluitar fins al xiulet final però que no van poder aconseguir el premi de la victòria. Dissabte que ve a les 19:45 el Sabadell Sant Nicolau visita la pista del Recanvis Gaudí CB Mollet, buscant la seva primera victòria de 2016.

comunicació CE Sant Nicolau

 

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos