Copa Catalunya Fem. Fase d’Ascens: La zona del Mataró enfonsa a un Cerdanyola negat en el tir exterior i sense fluidesa ofensiva

 

COPA CATALUNYA FEMENINA

FASE D’ASCENS Jornada 1

Resultats i Classificació

 

Platges de Mataró 61 – CBF Cerdanyola 48

Amarga derrota de les vallesanes en el primer partit de la fase d’ascens.
Malgrat el bon inici de les noies de Pili Bilbao amb uns primer minuts d’encert (2-11) d’un primer quart esperançador que podia fer creure en la victòria a camp contrari aquesta finalment va caure del costat mataroní per 61 a 48.

La defensa en zona del conjunt groc, gestada amb encert en el segon quart, posava a l’equip del maresme amb un parcial de 9-0 que ja no es va poder superar al llarg de tot el partit.
Les locals van exprimir la seva defensa zonal fins al final i els hi va ser suficient per mantenir una marge de 10 punts per sobre durant la resta del partit davant del inusual i nefast dia de les del Cerdanyola en el tir exterior, on tant sols van convertir 2 dels 32 intents de triples llençats.
Tot i això les vallesanes, mai van perdre l’esperança i ho van intentar per dins i per fora amb sort diversa, essent les més destacades, Cynthia (10 punts i 18 de valoració) i Blanca Garcia amb 10 punts.
Per contra les del Mataró van tenir més encert en el tir exterior, sobretot per de Maria Cordón i Sandra López amb tres triples cada una i els punts intermitents però efectius de Sheila Dixon que va acabar convertint-se amb la màxima anotadora del partit.

El proper partit contra el CBS a casa serà determinant per les aspiracions del Cerdanyola en aquesta fase final atès el triple empat de posicions entre el Cerdanyola, CBS, Mataró i el fet que la quarta plaça, ara en poder de la JET, és només a una victòria.

Lalo Rodríguez Fita.-

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos