Lliga EBA: El CB Salt trenca la ratxa positiva del Barberà demostrant la seva solidesa (57-60)

 

LIGA EBA GRUPO “C”

JORNADA 16

 

BARICENTRO BARBERÀ 57 – MULTIOPTICAS CB SALT 60

 

EL SALT TRENCA LA RATXA D’UN BARBERÀ  IRREGULAR EN UN PARTIT MOLT EQUILIBRAT

Imatge del partit de la 1ª volta: CB Salt - UE Barberà

El Salt va trencar la ratxa de 4 victories seguides del Barberà, els gironins que lluitan amb els Barberencs per evitar el descens van estar menys irregulars que els locals i ara veuen més a prop lliurar-se d’aquesta penitencia.

El partit va tenir molts alts i baixos i les diferencies no van ser molt amplies. Els locals van començar un xic més endollats i van agafar les primeres diferencies, els gironins van reaccionar desde la línia de 6.75 i aixó va fer que la situación s’equilibres davant un Barberà que es va atascar en atac, tot i així va aconseguir tancar el quart amb una mínima renda (12-10).

El segon quart va estar dominat per la igualtat sense un dominador clar, l’intercanvi de cistelles, sobretot desde la línia de tres punts, va ser la constant i aixó va fer que la emoció fos constant i que el marcador fos ajustat. Al descans es va arribar amb un punt amunt pels Gironins (32-33).

A la represa el  Salt, un altre cop desde la línia de tres, va començar a agafar diferencies, els locals van reaccionar i desde la defensa van empatar el partit, el matx es va convertir amb una muntanya rusa, amb errors i encerts per part dels dos conjunts,  el matx podia caure cap qualsevol canto. El matx es decidiria en el darer quart després que el tercer acabes amb Igualat (42-44). El darrer quart va tenir més emoció que joc, el Salt va agafar el control del matx davant un Barberà molt erratic i que no veía cistella, només en els darrers minuts amb més cor que cap va estar a punt de capgirar la situación peró els gironins van saber jugar amb el cap fred i es va emportar una victoria ajustada.

 

Carles Rodriguez

Comunicació UE Barberà

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos