Lliga EBA: Un pràctic Barberà s’imposa al derbi aprofitant la irregularitat d’un Sant Nicolau molt gris en atac (55-70)

 

 

LIGA EBA GRUPO “C”

JORNADA 18


SABADELL SANT NICOLAU  55 – BARICENTRO BARBERA 70

EL BARBERÀ SEGUEIX VIU EN LA LLUITA PER  LA PERMANÈNCIA I SUPERA AMB CERTA SOLVèNCIA A UN SANT NICOLAU EN HORES BAIXES


Imatge del Sant Nicolau - Barberà (foto: web Sant Nicolau)

A falta d’una jonada per tancar la primera fase de competició, el Barberà segueix viu i amb opcions de clasificar-se per la fase d’ascens i garantir-se  de pasada la permanencia un any més a EBA.

Tot i la clara victoria final els barberencs van fer un matx un xic irregular amb moltes perdues de pilota i poc encert desde la línia de tirs lliures. El partit va començar amb un ritme trepidant per part dels dos conjunts, l’intercanvi de cistelles era la tónica dominant, fins que l’encert va desapareixer, les diferencies eren curtes i cap dels dos equips tenia el control de la situació, a més el Barberà va començar amb el seu recital de perdues de pilota, el Sant Nicolau, no ho feia gaire millor i va començar a carregar-se de personals, un fet que els homes de Lizano no van aprofitar del tot.

Amb tot aquest panorama no es d’extranyar que el primer quart es tanques amb un escarransit  (12-17). El Barberà va intensificar la seva defensa en els inicis del segon quart i els fruits no van trigar en arribar ja que el marcador es va disparar (12-21) tot I que els barberencs seguien amb el recital de perdues incomprensibles de pilota. Els locals a mida que pasaven els minuts es van anar recuperant i es van tornar a ficar en el partit davant un Barberà que va perdre consistencia defensiva i en atac va estar molt espes. Aixó va fer que el matx s’equilibres i al descans s’arribes amb un ajustat (24-27).

A la represa els dos conjunts van sortir espesos amb poc encert i on les perdues de pilota absurdes no eren noticia , el joc era irregular i en els locals tant sols Larry Ewulu mantenía el tipus pel seu equip mentre que en el Barberà ningu sobresortia. En l’equador del quart els visitants van agafar la máxima diferencia, els sabadellencs no es van rendir i davant un Barberà que en els darrers minuts es va desconectar, fallant cistelles molt clares i amb una defensa molt toba va fer que el partit es tornes a equilibrar i tot pertant s’hauria de decidir en el darrer quart.

En l’inici del darrer quart va continuar el recital de perdues de pilota del Barberà , tot i aixó, en uns minuts de lluidesa en atac els homes de Lizano van tornar a marxar en el marcador (43-53), el Sant Nicolau però no es va rendir i amb més cor que cap va aconseguir reduir diferencies davant un Barberà que seguía perdonant i que va veure com els locals es posaven a nomès tres punts (55-58), quedaven tres minuts. Aleshores els visitants es van tornar a reactivar i amb un parcial de 0 a 7 van trencar definitivament la resistencia dels locals i van sumar una nova victoria que els hi permet seguir somiant amb la permanencia a la espera del partit de l’ultima jornada del proper dissabte a les 19h al poliesportiu Can Serra de Barbera del Valles davant al JAC Sants.

Carles Rodriguez

Comunicació UE Barberà

 

 

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos