Copa Catalunya Fem. Fase Ascens: Nova derrota del Cerdanyola que s’allunya de la Final a 4 al perdre a casa contra el Barça CBS (57-62)

 

 

COPA CATALUNYA FEMENINA

FASE D’ASCENS Jornada 2

Resultats i Classificació

 

CBF CERDANYOLA 57 – BARÇA CBS 62

Nova ensopegada del CBF Cerdanyola a casa davant del Barça CBS en el segon partit de la fase d’ascens.

El partit va ser força igualat esdevenint un fidel reflex dels dos equips a la classificació on arribaven ambdós conjunts empatats a victòries i derrotes. Un marcador sense masses diferències feia preveure un enfrontament amb final ajustat com així va succeir i on el Barça-CBS finalment va arrencar una victòria al Cerdanyola amb un marcador final de 57 a 62.

El CBS-Barça va estar la majoria del temps al davant al marcador però mai va poder desfer-se del conjunt local ni treure avantatges suficients que li donessin tranquil•litat davant la ferrera defensa del conjunt vallesà qui a més a més anotava amb constància des de les posicions interiors i emportant-se dues victòries parcials en el segon i tercer quart, posant-se al capdavant en el marcador tancant el tercer quart amb victòria parcial per 44-42 i afrontant un darrer quart final amb tot per decidir. Els compassos inicials d’aquest darrer quart van ser el determinants per les aspiracions de les locals amb un parcial de 0-11 en contra que va perjudicar molt les opcions del partit per part de les vallesanes.  Tot i això les locals van lluitar fins el final ajustant de nou el marcador i decidint-se tot en el darrer minut del partit on tants sols els separaven tres punts de marge i amb un final on es van sol•licitar fins a quatre temps morts, il•lustratiu dels nervis i fragilitat del marcador.  Finalment les opcions d’atac del conjunt vallesà no es van materialitzar per contra de les visitants que van poder deixar el marcador final a 57 a 62.

Pel conjunt vallesà va tornar a destacar la pivot Cynthia Molina amb 16 punts i 16 de valoració qui va estar acompanyada d’Aina Casademont amb 10 punts i  la bona direcció de la base Blanca Garcia amb 12 punts.
Pel CBS Barça van destacar per damunt de totes l’encert de l’Ana Boleda amb 25 punts i amb cinc triples en moments determinants convertint-se en la jugadora més valuosa del seu equip i del partit.

El proper partit contra del Cerdanyola és a la difícil pista del GEIEG i les opcions de poder optar a la final a quatre passen per començar a sumar victòries a domicili car no hi ha marge d’error en aquest fase final.

Lalo Rodríguez Fita.

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos