Lliga EBA: Fase Permanència. El Barberà no afluixa i supera al Martorell per situar-se com a líder en solitari (81-65)

 

LIGA EBA GRUPO C

LLIGUETA DE PERMANENCIA 2ª JORNADA

 

BARICENTRO BARBERÀ – 81  BC MARTORELL 65

EL BARICENTRO BARBERÀ SUPERA A UN CORREÓS MARTORELL I ES SITUA LIDER EN SOLITARI  EN EL GRUP DE PERMANÈNCIA A LA LLIGA EBA

El Baricentro Barberà ha fet un pas més per asegurar-se la permanencia a la lliga EBA. Els barberencs van superar de manera clara a un correos Martorell per (81-65) i aprofitant la derrota del conjunt balear del Miramar dissabte davant el Sant Nicolau, es colocant com a líder del grup de la permanencia.

El partit va començar molt espes per part dels dos conjunts i les errades superaven amb escreix els encerts, no va ser fins pasat uns minuts quan els canells es van començar a escalfar i el marcador es va començar a moure, l’equilibri era gairebé total i les diferencies eran més aviat curtes, no va ser fins la recta final del quart quan els locals van agafar una renda més amplia (23-15) que els visitants, després d’un temps mort van retallar per tancar el quart Amb un incert (23-19). Els inicis del segon quart va tenir, si fa o no fa, el mateix guió que el primer amb més errors que encert en aquesta ocasió però el Barberà va trigar menys en anotar que no pas el Martorell i les diferencies es van començar a disparar a favor dels locals, Que van marxar al descans amb una comode renda (40-27).

En el tercer quart es va trencar de manera definitiva el partit, un parcial de 7 a 0 pels homes de Lizano que es va escapar ja de manera definitiva en el marcador davant un Martorell molt erratic i que va trigar un munt en anotar i que no trobava la manera de aturar l’allau de joc local que va deixar encarrilada la victoria amb un clar 60-38 abans de començar el darrer quart.

El darrer quart es va convertir en un pasacarrers ,els locals ja amb el partit ja a la butxaca ho van voler fer-ho bonic, cometent molts errors mentre que els visitants ho van aprofitar I amb molta pressió per tota la pista van reduir les diferencies fins tancar el partit amb (81-65).

Carles Rodriguez

Comunicació UE Barbera

 

 

 

 

 

 

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos