Copa Catalunya F: No hi ha qui aturi el Cerdanyola. 5a victòria consecutiva

 

Cinquena victòria consecutiva del CBF Cerdanyola contra el Barça CBS amb un resultat de 58-68.

Importantíssima gesta la d’ahir al pavelló Juan Carlos Navarro per part de l’equip de les noies de Pili Bilbao, les quals no perden precisament des de l’enfrontament a casa contra el rival blaugrana.

El fet que fos el darrer partit de la jornada i coneixent tots els resultats dels enfrontaments semblava jugar en contra de les jugadores vallesanes. Així en els minuts inicials van patir una mica de nervis i força indecisions, tant en atac com en defensa i semblava posar les coses més fàcils al conjunt local que sense massa esforç anotava i manava en el marcador gràcies a l’encert de la seva jugadora més determinant ahir, C.Sole., tancant un primer quart per un clar 15-7.

Però aquest va ser el màxim avantatge de les locals i les verdes aviat es van posar les piles i van mostrar la seva millor cara al segon quart on van demostrar que no cedirien més concessions a les rivals i sobretot a la represa on van aconseguir anotar amb molta més fluïdesa, sobretot gràcies a l’encert del joc interior del Cerdanyola, Marta Arbizu  (17 punts i 7 rebots, 16 de valoració) Cynthia, (10 punts i 7 rebots, 14 de valoració)  i de la Sílvia Marceló (11 punts, 7 rebots i 16 de valoració) anotant des de fora. Així com de la bona direcció de la Blanca Garcia, la qual anotava 16 punts i triples decisius en el tram final del partit ampliant els avantatges que ja van ser insuperables per les locals.

El proper partir de l’equip vallenc és de nou contra el Geieg però a casa, un veritable cara o creu per les aspiracions del Cerdanyola a qui hauria de guanyar sí o sí per restar-li una victòria a l’equip gironí i aconseguir enganxar-se a la JET (amb una victòria més) i al mateix Geieg (amb dues) el qual tindrà per davant dos partits, a priori, molt difícils (contra Almeda i Joventut les Corts).

Lalo Rodríguez Fita.

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos