Copa Catalunya Fem: 4 en línia pel CBF Cerdanyola davant la UE Mataró (56-39)

 

Quarta victòria consecutiva del CBF Cerdanyola contra el Mataró amb un resultat de 56-39.

Arbizu atacant a prop de l'anella (foto:cbfcerdanyola.org)

Victòria plàcida de les locals que per primer cop en aquest fase van aconseguir imposar-se a casa davant del conjunt Mataroní amb més facilitat i encert. El conjunt local presentava el reforç de la jugadora, escorta, Tània Pérez, la qual va donar molta serenitat a l’atac local i va contribuir (14 punts i 22 de valoració) de manera decisiva en la victòria de l’equip del Vallès en els 18 minuts que va estar sobre el parquet.

Malgrat que el Mataró va manar en els compassos molt inicials del partit, el Cerdanyola va imposar-se de seguida en atac, lligant molt bones combinacions entre les jugadores interiors i anotant amb més facilitat que el rival i finalitzant el primer quart amb un clar avantatge 14-8.

El segon període va començar amb la mateixa tònica, molt bons atacats de l’equip local ampliant la distància fins el 12 punts de marge (24-12), però aquí va semblar estancar-se l’equip del Cerdanyola que no tenia fluïdesa en atac i paulatinament va anar afluixant en defensa fins a perdre la distància fins arribar a la mitja part en victòria manant més modestament en el marcador  (26-20).

A la represa es va veure la millor versió del Cerdanyola, defensivament molt superiors, amb molt més rebot i anotant tots els tirs lliures que van llançar (12/12 .100% d’encert) i  deixant al Mataró en només cinc punts en aquest tercer parcial i amb distància en el marcador 44-26.

Amb aquesta distància en l’electrònic, el darrer període va ser de tràmit i la victòria ja no va perillar malgrat que el Mataró va seguir lluitant i anotant de manera intermitent al igual que el Cerdanyola amb un intercanvi de cistelles fins el final.

El proper partir de l’equip vallenc és contra el Barça CBS, el qual torna a ser importantíssima per les aspiracions del Cerdanyola a qui només li val sumar victòries per poder seguir optant a una quarta plaça, encara lluny, però amb quatre partits per endavant i amb força enfrontaments directes entre els de dalt.

Lalo Rodríguez Fita

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos