El compte enrere: 1a Catalana Femenina

 

El CN Terrassa és el gran protagonista vallesà de la 1a Catalana Femenina. Les de Vicente Gómez es mantenen jornada rere jornada en 2a posició davant d’un intractable i invicte Tordera que va camí de trencar tots els rècords amb la seva plantilla farcida de jugadores nord-americanes (24-0) però la igualtat és la tònica que descriu un grup amb molts equips de nivell similar entre la 2a i 10a posició i són els petits detalls els que han fet que les egarenques es mantinguin en posicions de privilegi perseguides principalment per l’etern aspirant Roser i pel Safa Claror. Les vallesanes han d’aguantar el tipus si volen classificar-se entre les dues primeres garantint així la seva presència a la final a 4 de 1a i certificant un treballat ascens a Copa Catalunya. El calendari de les 6 darreres jornades no és sumament exigent tret de la darrera jornada davant el Roser, de manera que si les de Terrassa no fallen hauran completat una temporada magnífica.

A zona mitja de la classificació un CN Sabadell irregular sembla haver obert escletxa respecte als seus perseguidors i té l’ombra del play out lluny tot i que no de manera definitiva. Les de Quim Gómez tenen partits de diversa dificultat en aquestes darreres 6 jornades i, en funció d’aquests resultats i dels que aconsegueixin els rivals, no seria extrany veure l’equip entre la 5a i la 10a posició degut a la igualtat de la competició ja esmentada. Els partits davant Lluïsos i GEIEG semblen els més determinants del que queda en el calendari nedador.

Finalment la UE Sant Cugat lluita per eludir el play out però no sembla fàcil que ho aconsegueixi ja que el CN Sabadell es troba a 3 partits de distància (average per les santcugatenques) i el Vilassar a la mateixa distància (2 partits però average per les del Maresme). Molt bons resultats hauria d’assolir el conjunt de Rafa Delgado en aquest tram final en el que es combinen partits per sumar (Palamós, Ipsi) amb autèntiques referències de la categoria com Tordera, Boet o Natzaret.

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos