El compte enrere: Copa Catalunya Femenina

Tot obert en 4 jornades restants a Copa Catalunya Femenina. A la fase d’ascens la JET segueix defensant el seu dret a estar a una final a 4 per la que està lluitant el CBF Cerdanyola a contrarellotge. Al grup de permanència 6 dels 10 equips poden mantenir-se via play out o bé descendir directe donada la igualtat del grup. El Sant Nicolau compta partit a partit per tal d’aconseguir l’ansiada permanència.

La JET vol rematar una temporada de somni amb la presència a la final a 4

La JE Terrassa, per resultats, joc i mèrits està sent l’equip de l’any en Copa Catalunya Femenina, desplegant un molt bon joc i resultats davant alguns equips superiors en plantilles, pressupost i recursos. No obstant, les noies de Jordi Justribó tenen a la seva mà el poder mantenir-se entre les 4 primeres i accedir a unes fases d’ascens que serien el sostre del club egarenc. Per davant toquen complicats compromisos com el d’aquest cap de setmana a la pista del GEIEG (3a posició amb mateix balanç) i tres equips que ja no tenen opcions d’entrar a la final a 4 però que tenen potencial com són el Draft, Valls i Mataró.

Un esgraó més avall està el CBF Cerdanyola que a contracorrent està apurant opcions per classificar-se per la lluita pel títol. Les de Pili Bilbao sumen quatre triomfs consecutius, han fitxat a la jugadora de Lliga Femenina 1 Tània Pérez (Sedis) per afrontar aquest sprint final. Només li val la victòria a les de verd que tenen com a rivals a GEIEG, Valls, Barça i Draft. D’aquests resultats i dels equips implicats a la zona alta sortirà la classificació o no per la postemporada.

Finalment a la fase de permanència el CE Sant Nicolau afronta cada partit com una batalla per la supervivència en la seva estrena a Copa Catalunya. Les de Gemma Lorente estan un partit per sobre del descens directe i a un partit de tenir factor pista a favor en el play out. El fitxatge de Vanessa Viana per reforçar el joc interior sembla vital en les aspiracions granes però tot passa per sumar setmana rere setmana. El primer compromís serà davant un Banyoles que ja ha assolit la permanència i després toca medir-se a Reus Ploms, Tarragona Fem Bàsquet i Hospitalet. Tres compromisos que determinaran com finalitza la lliga per les sabadellenques.

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos