El compte enrere: Copa Catalunya Masculina

5 jornades li resten a la Copa Catalunya masculina en una temporada on pràcticament tots els equips es juguen coses: Cerdanyola l’entrar per primer cop a la història a unes fases d’ascens, Castellar lluitar per la millor posició al play out i CN Terrassa intentar esgotar les seves opcions per no descendir directe.

El CB Cerdanyola està signant la millor temporada de la seva història i encara té opcions a més (foto: Bojospelbàsquet Cerdanyola)

A Copa Catalunya el CB Cerdanyola és l’equip vallesà amb majors pretensions en aquestes darreres 5 jornades de lliga en les que es poden decidir moltes coses, algunes d’elles inèdites en la història del club del Guiera. Els d’Agustí Forné, amb un balanç de 16-9, es troben actualment en 7a posició però amb fins a 3 equips igualats en la classificació de manera que encara tenen opcions de classificar-se entre els 4 primers que aspiren a disputar les fases d’ascens a lliga EBA que, pel que fa al grup 2, ja té als tres primers equips classificats pràcticament definits: UBSA, Sant Josep de Badalona i UE Mataró.

A la zona mitja de la classificació la UE Sant Cugat (13-12, 9a posició) s’haurà de contentar amb finalitzar la temporada de manera tranquila i veient lluny l’ombra del play out que durant algunes jornades va afectar l’equip de Cesc Senpau. Una mica més avall (8-17) , i precisament immers en aquesta lluita per obtenir la posició més favorable possible de cara a les fases de permanència es troba el CB Castellar que ja té molta experiència en les darreres temporades en aquest escenari. Aconseguir el factor camp a favor ha de ser una de les prioritats en aquesta recta final pel conjunt de Carles Company que té a Alpicat, Círcol i Bisbal com a principals enemics per assolir aquesta fita.

Finalment, a posicions de descens directe el CN Terrassa (4-21) és cuer però lluitarà fins al final per eludir el retorn a 1a Catalana. Dintre d’aquesta aferrissada lluita el partit d’aquesta jornada que enfronta els de Jordi Sociats amb la Minguella (5-20) es preveu decisiu. A l’anada els de Badalona van guanyar per 8 punts i, recuperar aquest average, és la missió que han d’afrontar els egarencs aquest cap de setmana al Bonaire en un dels partits més trascendentals de l’actualitat vallesana en categoria sènior.

Al grup 1, tot i no haver presència vallesana, el Viladecans-Sant Gabriel, Grup Barna Lluïsos de Gràcia i Sitges són els 4 equips que esdevenen millor posicionats pel play off d’ascens mentre que Ipsi i Safa són pràcticament equips de 1a Catalana a no ser que una gran reacció arribi en aquesta recta final. Pel play out hi han molts equips implicats amb tres d’ells pràcticament garantits: AESE, Ciutat Vella i Esparreguera.

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos