Lliga EBA: Un endollat Martorell porta la iniciativa davant el Baricentro Barberà

 

Tercera derrota del  Baricentro Barberà a la lligueta de permanència. Els barberencs van caure per 83-72 a la pista d’un necessitat Martorell.

La clau de la derrota vallesana s’explica en un nefast primer quart. Els locals van sortir molt intensos en defensa i a més en atac no perdonaven, per la seva banda els homes de Lizano, tot el contrari molt tous en defensa i erratics en atac, sense encert i amb nombroses perdues de pilota. Amb aquest panorama no era d’estranyar que les diferencies a favor dels locals fossin cada cop més grans, minut 6 (24-9) i a més el Barberà sense fer cap  falta. Amb un clar 28-10 es va tancar el primer quart. En el segon quart el Martorell seguia sense afluixar ni en defensa ni en atac i les diferencies seguien pujant minut 3 (40-19). A partir d’aquí el Barberà va millorar una mica en atac i el matx es va convertir en un intercanvi sense que els visitants poguessin reduir diferencies, això va fer que al descans s’arribes amb un clar (50-32).

En el tercer quart els barberencs van sortir més endollats en defensa però un altre cop ofuscats en atac i el Martorell jugava a plaer i la renda no baixava, minut 6 (59-39). Amb un (65-47) va finalitzar aquest periode. En els ultims deu minuts i amb gairebé tot perdut el Barberà va posar tota la carn a la graella i amb una gran intensitat defensiva però a més amb un gran parcial de sortida (0-9),  va aconseguir reduir una la diferencia (65-56), una reacció que es va quedar aquí ja que el Martorell, tot i el desgast físic fet durant el partit, va mantenir la renda tot i que en els darrers minuts la empenta dels visitants va reduir les diferencies fins als 11 punts (83-72).

Carles Rodríguez

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos