1a Catalana Fem: El Natació arriba a la F4 de Tordera amb moltes coses a dir

 

El Natació té moltes coses a dir a la F4 (foto: clubnatacioterrassa.com)

Cita amb la història del CN Terrassa aquest cap de setmana. I és que, una vegada assolit l’ascens a Copa Catalunya, el conjunt de Vicente Gómez es prepara per una final a 4 de 1a Catalana femenina en la que les egarenques tenen moltes coses a dir després d’una molt bona temporada i un 2.016 per emmarcar amb només dues derrotes. El rival de les de Terrassa serà el BF Viladecans, campió del grup 2, a unes semifinals que es disputaran a la localitat Tordera a les 16.00. El conjunt del Baix Llobregat, amb una combinació d’experiència i veterania molt interessant, ha completat una molt bona temporada però això no arronsa al Natació que amb un equip compacte i molt sòlid aspira a obtenir un lloc a la gran final.

A l’altra semifinal el gran favorit, el CEEB Tordera (amb un impecable balanç de 30-0), es medirà al CB Igualada i vol demostrar, amb un títol, el perquè és considerat el millor conjunt de la competició.

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos