Copa Catalunya Fem:Match ball pel Sant Nicolau a Arenys

 

Sant Nicolau i Arenys es veuran les cares al darrer partit del play out on només val guanyar (foto: cesantnicolau.com)

Match ball per un CE Sant Nicolau que es jugarà a la pista de l’Arenys la permanència a Copa Catalunya. Si les de Gemma Lorente van brillar fa dues setmanes sorprenent a les del Maresme amb una victòria convincent liderada per Viana (48-57), en el segon partit del play out van ser les de verd les que es van encarregar de trencar el factor camp que tenien en el seu poder les granes. El trident visitant Balmes-Kovacevic-Gibert va ser massa per un conjunt sabadellenc que a la segona meitat no va trobar-se massa inspirant, cedint per un 49-56 que fa pensar en que la tercera trobada d’aquests dos equips serà ben bé una lluita de poder a poder entre dos equips d’un potencial molt similar.

El partit clau, que es disputarà a Arenys de Mar diumenge a les 18.30, serà tota una prova de foc per un Sant Nicolau que en la seva estrena a Copa Catalunya lluitarà per poder mantenir la categoria en un match decisiu.

A l’altre eliminatòria un nouvingut a la categoria com és el Tarragona Fem Bàsquet s’ha desfet d’un clàssic amb més de 15 temporades seguides a Copa com és el Ploms-Salle Reus.

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos