Copa Catalunya Masc: 40 minuts d’esperança

 

40 minuts d’esperança són els que tenen per davant CB Cerdanyola i CB Castellar en un cap de setmana marcat en vermell en les agendes d’ambdós clubs.

El CB Cerdanyola vol apurar les seves opcions d'entrar a la F4 (foto: Bojospelbàsquet Cerdanyola)

El CB Cerdanyola ha d’aixecar un advers 62-65 a la pista d’un CB Grup Barna que arribava al Guiera amb el cartell d’equip gairebé inexpugnable i que, per contra, va mostrar la seva imatge més planera gràcies a la tasca defensiva dels homes d’Agustí Forné que van tenir opcions reals d’endur-se el matx. No obstant, el darrer període va ser pels barcelonins que van tirar de qualitat i van poder obrir escletxa de la mà de Rabaseda i Maldonado (40 punts entre ambdós) amb un parcial de 17-23 al darrer quart. El somni, per sort, no s’acaba aquí i els de Cerdanyola tindran una opció més a la complicada Nau del Clot on, qui obtingui millor resultat global, tindrà accés a la final a 4 de la categoria.

El CB Castellar, per la seva banda, no només té l’esperança sinó també l’obligació de guanyar el segon partit del play out davant un AESE que visitarà el Puigvert després d’obtenir una victòria molt dolorosa per l’equip de Carles Company (84-68). En joc està un descens de categoria del qual els vallesans no en volen ni sentir a parlar.

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos