El CBF Cerdanyola infantil buscarà la glòria a la F4 de Cunit

 

El CBF Cerdanyola ha assolit, amb aquesta classificació, la seva fita més gran en categories inferiors (foto: cbfcerdanyola.org)

La final a 4 infantil femenina d’A1, màxima categoria, tindrà un representant vallesà representat pel CBF Cerdanyola que, si fa unes setmanes disputava la final four sènior, en aquesta ocasió participarà per primer cop a una eliminatòria final en categories de formació. L’equip entrenat per Blanca Garcia, que ha quallat una molt bona temporada, va finalitzar segon del grup 1 en la fase regular només per darrere del Femení Maresme i va haver de disputar els quarts de final davant el CEJ Hospitalet. En aquest creuament el conjunt del Llobregat va colpejar primer (55-46) i això va obligar a les del Guiera a aixecar el resultat, cosa que van aconseguir davant el seu públic, per 60-44 en un final de partit frenètic.

Una vegada assolida la classificació per les eliminatòries finals que es disputaran a Cunit el CBF Cerdanyola s’enfrontarà al gran favorit Femení Sant Adrià a semifinals (19.00) mentre que l’altre semifinal enfrontarà a Basket Almeda amb Femení Maresme (17.00). Els tres primers classificats d’aquesta final four aconseguiran el bitllet pels campionats d’Espanya infantils a disputar a Pontevedra del 12 al 18 de juny, tot un gran premi.

Més informació FCBQ

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos