1a Catalana M: El CN Sabadell supera l’obstacle de semis i lluitarà per ser campió de Catalunya

 

Els nedadors volen tancar una temporada rodona (foto: basquetcnsabadell.blogspot.com)

El CN Sabadell va donar el do de pit i va fer que Les Naus dictessin sentència. I és que el conjunt de Ricard Tomàs havia d’aixecar un desavantatge lleu (2 punts) davant un conjunt físicament molt potent com el Sant Gervasi, però el que estava clar és que els de Mollet no ho posarien gens fàcil i que a un partit pot passar de tot. Els nedadors, però, van jugar un partit seriós i mica en mica van anar generant rendes que els hi van permetre afrontar la 2a meitat del partit amb un lleuger avantatge que els hi donava seguretat però que va ser retallat pels visitants a base d’accions invididuals i encert des del perímetre. Però contenir el poder ofensiu del CN Sabadell a 1a Catalana és molt difícil i en uns minuts d’inspiració els locals, alentits pel seu públic, van obrir escletxa a manca d’1.30 que ja va ser decisiu (87-73) doncs el resultat final va ser de 89-75.

Èxit doncs per un CN Sabadell que s’ha plantat a la final de 1a Catalana que medirà el seu conjunt al CB Santa Coloma per ser campions de Catalunya de Primera. L’escenari de joc serà el Pavelló de La Bastida de Santa Coloma de Gramenet i la final es jugarà diumenge a les 19.00.

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos