1a Catalana Masc: Jordi Juste aportarà la seva experiència internacional al Q Basket Sant Cugat

 

Juste en la seva etapa com a entrenador del Castellar

Jordi Juste serà el nou tècnic del Q Basket Sant Cugat agafat el relleu deixat per Ernest Santana després de dues temporades al capdavant del sènior masculí. El tècnic de Terrassa torna al bàsquet vallesà després de dues temporades entrenant a Irlanda al capdavant de Liffey Celtics (Premier League femenina), Titans BC i North Atlantic Academy. De fet, Juste coneix bé la 1a Catalana ja que va entrenar el CEB Sant Jordi en la seva darrera experiència vallesana assolint la permanència mentre que amb el CB Castellar va assolir l’ascens a Copa Catalunya la temporada 2.009-10.

L’objectiu del nou tècnic de l’entitat santcugatenca passa per millorar els registres del primer equip en la temporada 2.015-16 en que els vallesans es van haver de salvar al play off de permanència davant el Sant Medir. Una llarga trajectòria en clubs com Esparreguera, Olesa, CN Tàrrega o Slode (Sèrbia) avalen el nou entrenador dels santcugatencs.

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos