Copa Catalunya Fem: Rafa Gutiérrez lidera el nou projecte de la JET

 

Gutiérrez i Mas en la presentació oficial del nou DT de la JET (foto: jeterrassa.com)

Rafa Gutiérrez va ser presentat com a líder del nou projecte esportiu de la Joventut Esportiva de Terrassa en una roda de premsa amb la presidenta de l’entitat egarenca, Natàlia Mas.

El tècnic de la Llagosta arriba al club blau com a director tècnic amb la voluntat de dinamitzar l’entitat i recuperar competitivitat a les categories de formació sense perdre de vista els valors associats a un esport com el bàsquet. L’experiència de Gutiérrez a seleccions catalanes, Barça CBS, Sant Gervasi o Vilassar de Dalt l’avalen mentre que l’acompanyaran en aquesta nova experiència un equip d’entrenadors de la seva confiança amb la voluntat de seguir fent créixer la base del club egarenc després de 21 anys sota la direcció de Jordi Justribó.

A banda de la seva tasca com a director tècnic Gutiérrez també s’encarregarà d’entrenar el sènior de Copa Catalunya que ve de fer la millor temporada de la seva història amb la 3a posició a la final a 4. L’equip, però, ha sofert algunes baixes sensibles que hauran de ser cobertes en el decurs de les properes setmanes. Destaquen, sobretot, l’absència de la MVP de la darrera temporada Laura Johnson i la de la jugadora de la pedrera Alba Lorca, que duia tota una vida vinculada a la JET i que s’incorpora al BF Viladecans sota les ordres de Jordi Justribó.

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos