Copa Catalunya Masc: Santi Suso agafa les regnes del nou projecte del Sant Nicolau

 

Suso, en una imatge com a assistent d'aquesta temporada (foto: cesantnicolau.com)

El Sabadell Sant Nicolau tindrà nou tècnic i aquest serà Santi Suso. L’exjugador, amb una dilatada experiència com a pivot a EBA i Copa Catalunya, que en l’actualitat es trobava com a assistent d’Adrià Alonso (fitxat pel Martorell), agafa les regnes d’un projecte que, inicialment, sortirà a competir a Copa Catalunya després del descens de categoria.

El barceloní, que té experiència com a entrenador havent dirigit el Vedruna Gràcia a 1a Catalana, ja havia estat designat per fer-se càrrec del primer equip grana la temporada passada però problemes d’incompatibilitat laboral van fer que hagués de renunciar a ser primer entrenador i finalment va actuar com a assistent. Es tracta doncs d’un moviment per tal de donar-li continuïtat a l’equip sabadellenc que, actualment, està encara definint part de la plantilla de la temporada vinent.

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos