El CE Escola del Carme arriba a un acord de patrocini amb Mas Avícola

 

Ramon Turet, president del CE Escola del Carme, i un representant de Mas Avícola

El C.E.Escola del Carme ha arribat a un acord amb l’empresa sabadellenca Mas Avícola per l’esponsorització de l’entitat. D’aquesta manera, durant els propers tres anys (prorrogables previ acord de les dues parts) els equips de l’esmentat club portaran publicitat a la samarreta de joc i això suposarà que les noves equipacions veuran rebaixades el seu preu de manera ostensible. Com a part de l’acord, els dos equips séniors passaran a estar inscrits com a CEEC­Mas Avícola. El CE Escola del Carme vol expressar el seu agraïment a l’empresa sabadellenca per la confiança que li ha dipositat i haver fet possible el canvi i la modernització de les equipacions.

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos