Categoría | Destacado, Jugadores/as

Luci Pascua preparada pels JJOO de Rio

La pivot vallesana més internacional (4a jugadora històrica amb més internacionalitats, 229) es prepara per les seves terceres Olimpíades, les de Río (després d’Atenes i Pekín), i no pot esperar-les amb més ganes. I és que la ripolletenca Luci Pacua, amb 33 anys, viurà un dels moments claus de la seva carrera amb una selecció espanyola que il·lusiona tot i la baixa per lesió de Sancho Lyttle, i que a més s’haurà de guanyar un lloc pels quarts de final amb l’afegit d’haver-se de creuar a la fase de grups amb la intractable selecció d’Estats Units, dos equips de gran potencial com Canadà i Sèrbia, i d’altres de menys nivell però molt perillosos com són Senegal i Xina.

Abans de les Olimpíades, però, l’equip nacional va haver de guanyar-se un lloc a aquests Jocs al Preolímpic disputat a França amb victòries davant Xina, Venezuela i Korea del Sud amb uns números de 2 punts i 6 rebots en 12 minuts de joc com a promig.

El primer partit del combinat dirigit per Lucas Mondelo serà diumenge dia 7 d’agost a les 19.15 davant de la selecció de Sèrbia.

Molts ànims i molta sort per aquesta nova aventura olímpica Luci!

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos