Seleccionades vallesanes: Soria i Flores a l’Europeu U16, Sánchez i Asensio a la concentració U13

 

El bàsquet vallesà seguirà tenint representació internacional sobretot pel que fa al bàsquet femení. A més de Lucila Pascua, que disputarà els JJ.OO. de Rio de Janeiro, amb la selecció absoluta, fins a 4 jugadores de la nostra comarca es vestiran de vermell durant aquest estiu.

Europeu U16 a Itàlia

Laura Sòria (Cerdanyola, 2000) i Carla Flores (Sant Quirze del Vallès, 2000) formaran novament tàndem vallesà, com ja van fer anteriorment a la JE Terrassa (Campiones de Catalunya Mini 2.012 i bronze al Campionat d’Espanya infantil 2.014) però en aquesta ocasió en competició oficial amb la selecció espanyola a l’Eurobasket d’Udine (Itàlia). Ambdues jugadores, actualment en les files de Segle XXI i Femení Sant Adrià respectivament, formaran part del perímetre escollit per l’entrenador Mario López per tal de realitzar un bon paper en un torneig que s’iniciarà el proper 6 d’agost.

Flores (2a per l'esquerra) i Soria (4a) defensaran els colors d'Espanya a Udine (foto: feb.es)

Concentració U13 a Guadalajara

A Guadalajara, mentrestant, s’inicia del 4 al 6 d’agost la concentració U13 per jugadores nascudes els anys 2.003 i 2.004 amb l’objectiu de realitzar un seguiment a les trajectòries dels talents més joves del bàsquet nacional. Dues jugadores vallesanes formen part d’aquest grup de 50 jugadores de tota la geografia espanyola: Gisela Sánchez (Cerdanyola, 2.003), jugadora del Femení Sant Adrià i Marina Asensio (Sabadell, 2.004) del CN Sabadell. Esperem que aprofitin l’experiència entre les millores jugadores del país.

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos