Sergi Martínez, de Rubí al 5 ideal del Mundial U17

 

Martínez lluitant pel rebot en el partit pel bronze davant Lituània (foto: fiba.com)

Sergi Martínez (Rubí, 1999) va ser el més destacat d’una selecció espanyola U17 que va actuar com a amfitriona del mundial disputat a Saragossa amb uns números per emmarcar. El jugador del Barça va ser el líder de l’equip nacional amb 19,9 punts per partit (4t anotador total) i 12.9 rebots (2on millor rebotejador) i indubtablement va ser inclòs en el cinc ideal del torneig al costat d’altres cracks adolescents com Collin Sexton i Wendell Carter jr (USA), Arnas Velicka (Lituània) i Dzanan Musa (Bòsnia i Hercegovina). Aquest fet no té comparació en els darrers anys pel que fa referència a un jugador vallesà en una competició internacional, és per això que cal destacar, no només la projecció del jugador rubinenc, que va començar els seus primers passos al CEB Sant Jordi de la seva localitat, sino l’esperançador futur dintre d’una secció de bàsquet del FC Barcelona que comença a mirar cap a la seva pedrera a la recerca d’un nou model. Caldrà veure si estan atents al talent d’en Sergi.

La creu de la moneda  va ser la 4a posició final d’Espanya que no va poder superar a semifinals a Turquia, que acabaria com a sots campiona després de caure davant d’Estats Units, mentre que a la lluita per la medalla de bronze Lituània també va superar el combinat espanyol en el que Martínez va ser el líder estadístic.

Podeu veure un vídeo d’algunes de les seves jugades al Mundial editat per la FIBA:

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos