Noms propis Copa Catalunya: Els germans Baltà, assegurança anotadora pel Sant Quirze

 

El Sant Quirze BC viu la seva primera experiència a la màxima categoria catalana i ho fa mantenint la base que tants bons resultats va assolir la temporada passada a 1a Catalana amb Jordi Talló encapçalant l’equip des de la banqueta. No obstant, i en un inici on els verd-i-negres han obtingut un triomf i una derrota (victòria davant la Bisbal i entrebanc a la pista de Sant Narcís), dues figures destaquen a la pista per davant de tota la resta si agafem els diferents equips vallesans que participen a Copa 16-17: els germans Baltà.

Gonzalo i Ricardo Baltà en acció a la pista del Sant Narcís (foto: J.Valverde)

I és que la producció ofensiva de Ricardo i Gonzalo està sent capital perquè el Sant Quirze sigui l’equip més anotador de Copa Catalunya (empatat amb el Cantaires del grup 2) amb un promig de 86 punts després de dues jornades. En aquesta anotació el major dels germans, Ricardo, que ja té experiència a EBA i Copa amb Sant Nicolau i Barberà, està marxant fins als 21,5 punts per partit destacant com sempre la seva bona punteria des de la línia de 6.75 (44%) destacant el partit inaugural davant la Bisbal amb 6 dianes. Per la seva banda Gonzalo, que juga en la posició de base, no és un gran tirador de llarga distància però s’està revelant com un excel·lent anotador en l’1×1 amb 24,5 punts per partit a més de ser actualment el jugador més valorat de la competició amb 30,5 de valoració estadística després d’aquest inici.

En aquesta jornada el Sant Quirze rep al Gimnàs Municipal un Granollers invicte entrenat per l’egarenc Manel Blanco a la banda. Bona part de les opcions d’èxit passen per les mans d’uns germans en estat de gràcia.

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos