Torna el Circuit 3x3CAT amb més força i més proves

 

El 3er Circuit 3X3CAT torna amb l’arribada de l’hivern i ho fa confirmant més proves que mai de manera que el millor bàsquet de 3×3 arribarà a més llocs que mai garantint la presència d’alguns dels millors jugadors d’aquesta modalitat en les diferents proves que, com sempre, tindran un premi econòmic pels guanyadors en categoria sènior.

A data d’avui, i a manca de confirmar dues seus més, el circuit s’amplia a les localitats d’Argentona (6 de desembre), Badalona (8), Viladecavalls (10) mentre que la cloenda del circuit serà com sempre el clàssic 3×3 indoor de Sabadell (7 de gener), en una edició en la que es compta amb la col·laboració i implicació de més clubs i associacions com el Club Bàsquet Argentona, Club Bàsquet Sant Josep de Badalona, Escola de Bàsquet Rosella, Manzanillas, Club Natació Sabadell, VOBasquet i Basketvalles.com.

Les inscripcions per a les diferents proves ja han començat a obrir-se a través d’aquesta web i d’altres plataformes i xarxes socials, tot indicant que novament les diferents proves en categoria sènior seran puntuables pel FIBA 3X3 Planet i els equips sèniors amb més punts acumulats del circuit 3x3CAT obtindran un premi econòmic.

Properament més informació relacionada amb el reglament, premis i noves seus!

I com sempre, una vegada a la pista, forts en el joc!

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos