5a edició del torneig 3×3 CEEC-Creu Alta International House

 

Un nou any torna el 3×3 CEEC-Creu Alta International House que enguany arriba a la seva 5a edició i que s’ha caracteritzat per ser un dels torneigs amb més afluència d’inscrits en categories de formació. I és que les dues entitats sabadellenques tornen a apostar per obrir inscripcions des de preminis fins a cadets tot volent fer d’aquest esdeveniment una festa del bàsquet nadalenc a disputar-se el proper 23 de desembre al pavelló de Ca’l Balsach.

A més, i com a principal novetat, l’entrenador del Divina Seguros Joventut de Badalona, Diego Ocampo, oferirà un clínic de tir en categories de formació a les 13.30 de manera que serà una ocasió immillorable per jugar a bàsquet i aprendre d’un dels joves valors tècnics de la Lliga Endesa.

Podeu inscriure-us i trobar més informació fent clic aquí

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos