Categoría | Destacado, Eventos

Badia del Vallès acollirà el 1er Campus de Tecnificació amb importants innovacions

 

Badia del Vallès acollirà el seu 1er Campus de bàsquet de Tecnificació de Nadal organitzat pel CB Nou Badia, Improve Basketball i amb el suport de l’Ajuntament de la localitat del 27 al 30 de desembre a les Instal•lacions Esportives Municipals i comptarà amb la presència d’entrenadors de reconegut prestigi liderant les sessions de millora individual en les que, a més, es comptarà a una innovadora màquina de tir i l’enregistrament dels entrenaments com a principals novetats.
El campus estarà dirigit per l’entrenador Àlex Garcia, amb experiència a les categories inferiors del Manresa, Joventut i Barça, amb qui ha estat campió d’Espanya en diverses ocasions, i espera ser la primera de moltes edicions a la localitat vallesana.

Les inscripcions estan ja disponibles a
http://www.improvebasketball.net/campus-tecnificacion-badia

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos