Categoría | Destacado, Eventos

El 8 de desembre la UE Sant Cugat torna a apostar per la formació amb un clínic gratuït de la mà de Millera i Díez

 

La Unió Esportiva Sant Cugat organitza un clínic gratuït per a entrenadors i entrenadores el dijous 8 de desembre a la tarda a la ZEM Rambla del Celler

Les inscripcions es poden fer fins al dia abans a través del formulari online habilitat pel club i s’hi poden inscriure tots els entrenadors i entrenadores interessats. Els ponents seran Jordi Millera, entrenador de categories inferiors al SESE i exjugador professional a l’ACB, i l’experimentat Joan Carles Díez, amb una dilatada carrera al bàsquet femení d’elit.

Eduardo Ferrer, vicepresident: “A la UESC apostem per la formació per aconseguir assolir un bon nivell esportiu. La direcció tècnica està fent una gran feina i una nova prova és aquest clínic. Estem convençuts que aprofitant aquestes oportunitats avançarem en l’objectiu de tenir bons entrenadors, capaços de formar una base de jugadors que sàpiguen explotar el millor de si mateixos

Ramon Cuñé, director tècnic: “Tenim l’ocasió de portar a dues persones d’un alt nivell professional a Sant Cugat i és una oportunitat única pels entrenadors i entrenadores poder aprendre al costat de dos formadors com el Jordi Millera i el Joan Carles Díez.”

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos