Categoría | 3X3CAT, Destacado, Eventos

El Circuit 3x3CAT presentat a Badalona i amb les inscripcions per les 3 primeres proves a punt de tancar

 

El Circuit 3X3CAT va ser presentat el passat divendres 2 de desembre al Centre Parroquial Sant Josep de Badalona, una de les noves seus d’aquesta 3a edició del Circuit que en paraules del seu coordinador David Planas vol “expandir-se pel territori, i per això aquest any s’ha buscat a arribar a altres zones de Catalunya com el Maresme o Badalona, la capital del bàsquet al país”. I és que, a més, aquest any el calendari ha permès encabir fins a tres proves en el Pont de desembre, totes elles de nova creació, com són Argentona (6 de desembre), Badalona (8) i Viladecavalls (10), les organitzacions dels quals es mostren molt il·lusionades d’integrar-se a un projecte en el que es pretén promoure aquesta modalitat “entre gent experimentada però també entre tota aquella gent que mai ha practitat el 3×3 on els jugadors són els protagonistes absoluts” segons Planas.

El Circuit, com cada any, tindrà la seva prova final al tradicional 3×3 de Sabadell ( 7 de gener) que també serà l’escenari de repartiment de premis finals entre els millors equips de la categoria sènior amb fins a 600€ de premis en metàl·lic.

Les inscripcions a aquestes tres proves es troben en la seva recta final i encara estan obertes fent clic AQUÍ.

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos