El seleccionador nacional de 3×3 Jaume Comas presenta el Circuit 3x3CAT (inclou vídeo)

 

Jaume Comas, seleccionador nacional de 3×3 en categories sènior i júnior, a més d’exjugador internacional, amb una dilatada trajectòria a ACB i olímpic al 2.004, ha presentat en un vídeo el 3er Circuit 3X3CAT que aquest any ve carregat amb més proves i sorpreses que mai. El Circuit, que s’estrenarà el proper dimarts 6 de desembre a Argentona seguirà la seva ruta catalana per Badalona (8), Viladecavalls (10) i tancarà com de costum al tradicional 3×3 Indoor de Sabadell (7 de gener) tot i que estem a l’espera de poder tancar una prova més al Vallès Oriental en una iniciativa que segueix consolidant-se i que es presentarà de manera oficial, i amb presència dels mitjans, demà 2 de desembre a les 17.00 a Badalona.

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos