Tot a punt per la 8a edició de Top Bàsquet

 

Al voltant de 700 participants, entre jugadors i entrenadors, prendran part en el vuitè Topbàsquet Ciutat de Sabadell, que es disputarà els dies 9, 10 i 11 de desembre, per a categories Mini i Infantil, organitzat pel Club Esportiu Escola Pia. Compta amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell i la Federació Catalana de Bàsquet i la col·laboració de Báden i Coca-Cola, com a proveïdors oficials.

L’esdeveniment, presentat a l’escola d’idiomes What’s Up de la cocapital vallesana, va comptar amb la presència de la Regidora d’Esports de Sabadell, Marisol Martínez, el president de Bàsquetpia Moisés Angulo i el director del torneig Joan Enric Garcia que van destacar, com sempre, l’alt volum de participants i un nivell esportiu molt destacable, sobretot en categoria mini masculina, que fan d’aquest un esdeveniment de referència també a nivell nacional amb presència d’altres equips d’arreu de l’Estat.

El torneig, que com habitualment, es desenvoluparà als pavellons Nord, Sud i de l’Escola Pia, aplegarà quatre competicions paral·leles (2 infantils i 2 minis) i tindrà el diumenge com a dia de celebració de les finals a partir de les 11.30 al Pavelló Nord.

Podeu trobar tots els horaris, reglament i participants a la web del torneig

Destaquem un vídeo de fa dues edicions per fer-vos arribar una idea de l’abast d’aquest espectacular torneig de formació.

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos