Sergi Martínez domina a L’Hospitalet (inclou VÍDEO)

 

Martínez rebent el trofeu a MVP de l'ANGT Hospitalet

El Torneig Ciutat de l’Hospitalet, no és cap secret, reuneix alguns dels millors valors del món de la cistella d’arreu d’Europa i, en aquesta nova edició, no va haver-hi masses diferències respecte a d’altres anys. Algunes de les pedreres més destacades del continent com Alba Berlín, Olimpia Ljubljana, Panathinaikos o Cedevita Zagreb van aparèixer per les instal·lacions de l’Hospitalet Nord però d’entre tantes nacionalitats i procedències un jugador vallesà, rubinenc per a ser més concrets, va brillar per damunt de tota la resta. Parlem, com no, de Sergi Martínez, MVP del torneig, capità de l’equip júnior i l’estiu passat integrant del quintet ideal al  Mundial U17 disputat a Saragossa el passat estiu.

I és que l’evolució d’un jugador que porta a la casa blaugrana des de mini de 2on any (fet extraordinari ja que la majoria de jugadors s’incorporen en edat preinfantil) és palmària. Cada cop es mou millor lluny de l’aro, ha evolucionat en el tir a cistella i, a més, el seu físic l’acompanya per moure’s realment bé en les proximitats de la cistella ja sigui finalitzant o rebotejant. Els seus números (12 punts i gairebé 5 rebots per partit de mitjana) han sigut la seva principal credencial en un torneig que permet als blaugranes, no només ampliar el seu palmarès al torneig, sinó que també els permet accedir a la fase final de l’Adidas Next Generation que es disputarà paral·lelament a la final four de l’Eurolague a Estambul.

Amb el seu MVP el jugador de Rubí uneix el seu nom al d’altres grans jugadors amb aquest guardó en 38 anys d’història del torneig d’Hospitalet: Nikola Mirotic, Josh Smith, Valanciunas, Alfonso Reyes, Alexey Shved, Rudy Fernández, Erazem Lorbek o Roger Esteller entre d’altres.


 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos