Tres tècnics americans de primer nivell confirmats a Sant Quirze

 

Tal i com vam anunciar la setmana passada Sant Quirze del Vallès acollirà per primera ocasió un campus de bàsquet basat en la metodologia americana i amb uns protagonistes d’excepció, els jugadors i jugadores, que gaudiran de la presència de tècnics americans amb una dilatada experiència en esdeveniments d’aquesta mena.

El Sant Quirze Bàsquet Club i Offlimits Camps, organitzadors del USA Basketball Tecnicamp, han aprofitat l’avinentesa per presentar el perfil dels entrenadors confirmats fins a la data a l’esdeveniment que es disputarà a Setmana Santa garantint la qualitat del mateix, aportant tècnics dels prestigiosos New York City Basketball Camps.

David Raimer amb Lebron James, Gigi Brown amb Zach Lavine i els coachs Brown i St Fleur al campus dels Knicks

L’entrenadora Garriane ‘Gigi’ Brown i els coachs David Raimer i Roudy ‘Movez’ St Fleur són els tres primers tècnics confirmats al Campus de Sant Quirze, especialitzats en el treball amb joves jugadors, vinculats a campus organitzats a la zona de Nova York i, com a segell de garantia, amb una presència sostinguda als campus organitzats pels New York Knicks de l’NBA. La seva metodologia, basada en la millora individual i en metodologies molt dinàmiques i novedoses que ja fa anys que funcionen als Estats Units, de ben segur que es converteixen en tota una experiència pels campers que vulguin gaudir d’uns dies de bon bàsquet totalment en anglès.

Les inscripcions ja estan obertes online a les pàgines webs de SQBC (www.sqbc.cat) i de Offlimits Camps (offlimitscamps.com )

 

DATES DE CELEBRACIÓ

Del 9 al 12 d’abril o del 9 al 13 d’abril

MODALITATS: DOS TIPUS

Estada: Inclou allotjament en règim de pensió completa i el programa d’entrenaments dirigits i dinamitzats íntegrament en llengua anglesa.

Campus de dia: Inclou dinar i berenar i el programa d’entrenaments dirigits i dinamitzats íntegrament en llengua anglesa.

PREUS PROMOCIONALS -1a Edició

Campus de dia (4 dies) membre SQBC:168,00 €

Campus de dia (4 dies) no membre:228,00 €

Campus de dia (5 dies) membre SQBC:189,00 €

Campus de dia (5 dies) no membre:259,00 €

Estada:750,00 €

*Descompte del 5% per germans i famílies nombroses.

EDATS i CATEGORIES

Podran inscriure’s i participar el Campus els nens, nenes i joves entre els 8 als 18 anys en categories d’Iniciació, Pre-Formació, Formació i Pre-Competitiva.

 

 

 

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos