Basketvalles sorteja DUES PLACES GRATUÏTES pel USA Basketball Camp de Sant Quirze

 

Sortegem dues places gratuïtes pel USA BASKETBALL CAMP organitzat pel Sant Quirze BC i Off Limit Camps que es durà a terme a la localitat vallesana del 9 al 13 d’abril amb un treball metodològic en la línia de l’escola nord-americana i, sobretot, la presència garantida de tècnics procedents dels Estats Units com Garriane ‘Gigi’ Brown, David Raimer i Roudy ‘Mouvez’ St Fleur entre d’altres entrenadors.

Basketvalles.com posa al teu abast la possibilitat de gaudir d’aquesta experiència única fent clic al següent a la imatge i accedint a un formulari on només hauràs d’introduir un nom i cognoms i una adreça de correu electrònic per realitzar el sorteig. Que la sort us acompanyi!!

FES CLIC A LA IMATGE PER ENTRAR AL SORTEIG DE DUES PLACES GRATUÏTES

 

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos