Categoría | Eventos

Xavi Bassas i Dani Miret oferiran un clínic de formació gratuït a Rubí

 

El CEB Sant Jordi i el Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Bàsquet organitzaran el proper dilluns 13 de març dos clínics de formació per a entrenadors al Pavelló CEB Sant Jordi de Rubí (c/Cervantes S/N, Escola Montserrat) a partir de les 18.30 i fins les 21.30 amb la ponència dels tècnics Xavi Bassas i Dani Miret amb entrada gratuïta.

Dani Miret serà el primer ponent del clínic (18.30 a 20) abordant el tema ‘Construcció ofensiva sense bloqueigs des del 1c1 fins el 3c3: detalls i principis’, posant en pràctica molt del treball que es duu a terme a les categories inferiors del Joventut de Badalona on aquest prometedor entrenador és el responsable de l’equip júnior.

De 20 a 21.30 Xavi Bassas, experimentat tècnic actualment a les files de la UE Montgat, tocarà l’altre cara de la moneda, la perspectiva defensiva: ‘Construcció defensiva sense bloqueigs des del 1c1 fins el 3c3: detalls i principis.’

Per més informació relacionada amb l’esdeveniment podeu entrar a la pàgina del Comitè Tècnic.

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos