Ja tenim guanyadors de dues places pel USA Basketball Camp de Sant Quirze

 

Com ja es va anunciar fa ja algunes setmanes Basketvalles.com ha realitzat el sorteig de dues places pel prestigiós i novedós USA Basketball Camp que es durà a terme a Sant Quirze del Vallès entre els dies 9 i 13 d’abril del 2.017 sota l’organització del Sant Quirze BC i d’Off Limit Camps i amb la presència de tres tècnics nordamericans que lideraran un Campus en que la metodologia dels EEUU s’impartirà a tots els assistents.

Prop d’un centenar de persones s’han interessat per obtenir un dels dos premis que hem estat anunciant però només dos han estat els escollits. Des de l’organització del campus es posaran en contacte amb els premiats del sorteig. Felicitats!!

Els guanyadors s'han escollit mitjançant una aplicació de sorteig aleatori entre prop d'un centenar de participants

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos