COL·LABORA I ESCRIU A LA WEB

A Basketvalles.com estem oberts a publicar cròniques, notícies, reportatges o notes de premsa, ja siguin en català o castellà, de tothom qui estigui interessat en difondre informació de clubs o equips del Vallès. Poden ser puntuals, pero sí que demanem que continguin una fotografia adjunta per il·lustrar el text.

Actualment seguim una gran quantitat d’equips i clubs vallesans, mitjaçant cròniques i resums de partits, de les categories de Lliga EBA, Copa Catalunya, Primera Catalana i Segona Catalana, tant en categoria masculina com femenina, i també alguns partits d’equips de categories inferiors.  Totes les cròniques i resums són redactades a partir de la informació que els diferents clubs i col·laboradors ens fan arribar.

També publiquem informacions sobre esdeveniments, actes de tot tipus i informacions diverses dels clubs, tot plegat informació que ens fan arribar els propis clubs o persones interessades en què publiquem quelcom. L’Àrea de Redacció gestiona tota la informació que ens arriba i la publica, sempre que ho cregui oportú, independentment de si prové de clubs o de persones a títol individual.

És per aquest motiu que desde Basketvalles.com volem incentivar a tothom qui hi estigui interessat a enviar informació de qualsevol club o equip del Vallès per publicar-la.

Tota la informació cal enviar-la a l’e-mail basketvalles@gmail.com

Àrea de Redacció Basketvalles.com

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos