Tag Archive | "badia del vallès"

Badia del Vallès acollirà el 1er Campus de Tecnificació amb importants innovacions


 

Badia del Vallès acollirà el seu 1er Campus de bàsquet de Tecnificació de Nadal organitzat pel CB Nou Badia, Improve Basketball i amb el suport de l’Ajuntament de la localitat del 27 al 30 de desembre a les Instal•lacions Esportives Municipals i comptarà amb la presència d’entrenadors de reconegut prestigi liderant les sessions de millora individual en les que, a més, es comptarà a una innovadora màquina de tir i l’enregistrament dels entrenaments com a principals novetats.
El campus estarà dirigit per l’entrenador Àlex Garcia, amb experiència a les categories inferiors del Manresa, Joventut i Barça, amb qui ha estat campió d’Espanya en diverses ocasions, i espera ser la primera de moltes edicions a la localitat vallesana.

Les inscripcions estan ja disponibles a
http://www.improvebasketball.net/campus-tecnificacion-badia

 

Posted in Destacado, EventosComentarios desactivados

1a Catalana M: El CB Nou Badia participarà a la festa de Primera a darrera hora sent el 7è equip vallesà de la categoria


 

Valverde ha aconseguit 2 ascensos en 2 anys al capdavant del Nou Badia

Tres ascensos en 4 temporades (2.011, 2.013 i 2.014) són les credencials d’un CB Nou Badia que un cop més podrà celebrar -tot i que de manera tardana- un nou ascens i, en aquesta ocasió, a la competitiva 1a Catalana en una meteòrica trajectòria d’un dels clubs més joves de la comarca amb menys d’una dècada de vida a les esquenes.

El motiu d’aquesta comunicació, que va agafar per sorpresa al club badienc, es deu a que els ascensos a Lliga EBA de JAC Sants i Martorell van provocar un efecte en cadena a les categories inferiors que va arribar fins a 2a Catalana on van poder ascendir els 4 primers de cada grup a excepciód’un CB Gavà ‘B’ que no podia ascendir a una categoria que havia de compartir amb el seu primer equip.

Aquest fet va obligar a la Federació a buscar al millor 5è de la categoria i, amb un balanç de 18-12, i un lleuger avantatge sobre el CB Calafell, el CB Nou Badia era l’equip escollit tot i que només havia competit una temporada a 2a Catalana. Amb el CB Nou Badia, ja son 7 els equips vallesans a 1a Catalana: CN Terrassa, Sferic, Ripollet, Sant Pere, Sant Jordi i el nou vingut Escola Pia de Sabadell, a més del Nou Badia.

Tot i això els verdiblancs, que estaran dirigits per 3ª temporada per José Garcia Valverde, confien en ser competitius mantenint el bloc del darrer curs a l’espera de poder trobar algun reforç interior que acabi d’apuntalar la zona dels de Badia que ara per ara compten amb Valero, Ramon Galán, Otero, López, Pepe i Edu Garcia, i Máximo Castellanos, com a jugadors que continuen, mentre que les incorporacions fins al moment han estat les de Barnusell (Sant Quirze BC), Adrià Sánchez (CN Sabadell ‘B’) i Víctor Galán (UE Barberà ‘B’).

 

Posted in 1A Catalana M, 2A Catalana M, Competiciones masculinasComentarios desactivados

Entre el 14 y 15 de Julio se disputarán las 24 horas de bàsquet del CB Nou Badia en Badia del Vallès


 

Todo preparado para la II edición de las 24 horas de Badia del Vallès

Un año más vuelven las 24 horas de bàsquet del CB Nou Badia, en la que será la segunda edición de este esperado evento. Se disputarán los próximos días 14 y 15 de Julio, con dos categorías, femenina y masculina, en caso de que se inscriban suficientes equipos femeninos. La organización incluso plantea la opción de hacer equipos mixtos si se da el caso.

El precio de inscripción es de sólo 16 € por jugador/a, con un mínimo de 8 jugadores/as por equipo. Las 24 horas tendrán servicio de bar, regalo de camiseta para todos los participantes, música y un gran ambiente para disfrutar del baloncesto.

Además, el maestro de ceremonias será el monologuista Gabriel Zubizarreta, encargado de la entrega de los trofeos y de hacer de speaker en el acto final del evento. Como novedad, también habrá un himno, a cargo de T-Son.

Descargar hoja de inscripción

Vídeo promocional de las 24 horas

La organización atenderá todas las inscripciones en el e-mail noubadiaeventos@hotmail.es

Para más información contactar con los teléfonos 667 67 60 49 (David) o 617 51 55 59 (Emilio).

Posted in EventosComentarios desactivados


Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos